Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Köpa billiga fotbollströjor 2016/2017 på nätet. Köpa fotbollskläder till barn eget namn,fotbollsdräkt barn 2016/17,matchställ fotboll barn,Fotbollströja barn billigt,billiga fotbollskläder för barn med eget tryck.

PSG ENKELT IN I FRANSKA CUP SEMIFINALEN

Efter line-up justering av Paris Saint-Germain laget i den franska Cup kvartsfinalen till 4-0 seger över den tredje nivån League laget Avranches, mot mästerskapet målet närmare. Fotbollsmatch säsongen kommer, nu verkligen behöver Billiga fotbollströjor, skynda order det.

Jämfört med den franska League Cup final den sista helgen, fältet "big Paris" lineup bara för att behålla tre spelare, till League Cup vinna målet hjälten, Cavani och Draxler inte startar, Di Maria inte ens komma in i spellistan . Snabbt köpa PSG Tröja, ju mer du köper, desto mer rabatt får du.

Denna fotbollsmatch arrangerades i den franska tv tre kanaler live som för laget som Avranches, är en stor uppmuntran. De försökte också mycket svårt att spela efter starten av spelet, gjorde de första 30 minuterna inte låta "stora Paris" alltför lätt, men också några gånger för att hota motståndaren målet.

Men den totala styrkan av ett stort antal Paris Saint Germain team, fortfarande i de första 35 minuter för att komma framåt, liten Lucas och Alpha innan frisparken viska effekt, liten Lucas sparka försiktigt Den senaste tidens få möjligheter till uppkomsten av Alpha, restriktionsområdet utanför foten skott, rakt på övre hörnet av målet.

Med en boll fördel i den andra halvan play "big Paris" spelat mer avslappnad, Avranches försvar började göra misstag. Lucas i den första 53 minuter offside framgång, ansikte mot målvakten, hans osjälviska hjälper Ben Alpha sköt bollen i det tomma luckan. Tre minuter senare var Matu Di bortgång och defensiv spelare blockerad framför Lucas, den senare lågt skott för att bryta sig in i mål.

Upprepade gånger poängen Alpha, och under de första 82 minuter för att skicka en hjälp, för att hjälpa Pastore få en annan punkt. Den slutliga "stora Paris" skörda en fyra poäng seger, kommer att vara i semifinal en gång spelat en stark spel med Monaco. Eventuella behov om Jersey, det finns hög kvalitet PSG Tröja i vårt website.You kan länka till det att veta mer detaljer.